2016. aug 21.

Lagzi Lajcsi megzakkant

írta: Városi Kurir
Lagzi Lajcsi megzakkant

az_elet_zakkant_oldala-crop.jpeg

Mi késztetheti arra az egy eddig nem bizonyított bűnügy közszereplő sztárgyanúsítottját, hogy bohócot csináljon magából és még környezetét, családját sem igyekszik elhatárolni a menazsériától, amiben már övig gázol?

kettecsken-crop.jpeg

Galambos Lajos, az ország Lajcsija szabadulása után megtörten ugyan, de konkrét, pozitív tervekkel indult családjával együtt az általa elképzelt új élet felé: kacérkodott a komoly hitélet gyakorlásával, majd külföldön akart letelepedni, árulta és a zavaros hírek szerint sikeresen el is adta, majd mégsem birtokát.

Lajcsi jótékonykodni is készül, ez nem lett volna új terep neki, hiszen a trombitás showman fénykorában közmondásosan nagy emberbarát, és valódi adakozó volt, aki szinte mindenkin segített, ha hozzáfordult. A kilencvenes évek közepén egy alkalommal, amikor azok, akikkel meghirdette, cserben hagyták, egyedül finanszírozta meg a karácsonykor az akkor még Moszkva téri meleg étel osztás.

egy_kis_szalona_de_isteni_finom.jpg

De visszatérve a mába: az élet, és talán a rosszakarók által is alaposan megcsócsált Lajcsi azt is sűrűn hangoztatja, mióta ismét szabadlábon védekezik, hogy leleplezi, ki juttatta méltatlan helyzetébe.

Aztán egyszer csak a TV2- n, amit ma már nyugodtan nevezhetnénk, mondjuk Királyi-2 nek is, feltűnik az egyik leggagyibb celeb-darálóban, mint észosztó szalona-filozófus. A még mindig korpulens trombitás, hol Cseke Katinkával, hol Molnár Anikó egyre nagyobb Ő-vel osztja meg magvas, még a formál logika szabályait is felrúgó semmitmondásait. Lajcsi nem hagyja zavartatni magát, löki a tutit, gázsi-szakadtáig, olykor oly módon maga elé mormogva, mint anno Gyurcsók József élőadásban szunyókáló fősámán a Szív TV-n.

na_most_az_van_hogy.jpg

Lajcsi már a gyerekeit is bevonta a show-ba, és szerető apaként - és hogy biztosak legyünk ebben a szeretetben, legalább harmincszor el is mondja - hosszas és felesleges jó tanácsokat ad a két tininek, akik életükben először mennek  szülői felügyelet nélkül fesztiválra. Pontosabban mennének már egyre gyorsabban, mert ők érzik, hogy vér ciki, amit apa művel, ám csak azután indulhatnak, hogy szerető szülői gondoskodás és apai trombitakíséret mellett „meg lettek ebédeltetve” hol másutt mint egy osztályon felüli étteremben.

dalias_idok.jpg

Lajcsi, minek ez? - érezni kellene a különbséget aközött, hogy veled, vagy rajtad nevet a nép!

(Szemfül)

Szólj hozzá

közszereplő bohóc TV2 Lagzi Lajcsi Galambos Lajos Cseke Katinka Molnár Anikó