2016. aug 26.

Dicséretszolgálat

írta: Városi Kurir
Dicséretszolgálat

oklevel.jpg

Sajnos mostanság elég kevesen élhetik meg az úgynevezett "győztes érzést", vagy akár csak a dicséret símogató pillanatát. Oldalunkon - szerény lehetőségeinkhez képest - ehhez akarjuk a továbbiakban hozzásegíteni látogatóinkat.

„Nehéz a dolga a katonának” - mondhatnánk, ha életünkben meghatározó szerepet töltene be Szikora Robi munkásága, de mivel ez közel sincs így, inkább azt mondjuk: félre a depresszióval! Nálunk mindenkinek lehet sikerélménye, kaphat elismerést, kitüntetést, és bármit, ami személyes jó közérzetéhez szükséges.

A dolog menete:

A mindennapok sikertelenségébe, szürkeségébe belefáradt barátunk elküldi nekünk a cikk végén megjelölt email címünkre azt, hogy mi az, amiért hiába várja a megbecsülést, és mi nem csak elkészítjük, de közzé is tesszük, hadd lássa ország-világ.

A NER rendszere ötletünk által valóban csúcsra jár, hiszen kitermelte a minden állampolgárt megillető megbecsülés mellett annak sajtószabadsággal támogatott promócióját is. Na jó, még csak itt nálunk, azaz laboratóriumi körülmények között, de ki tudja, talán rövid időn belül már a Királyi 1-2 –. ….100, valamint a nem kisszámú nyomtatott média is átveszi a kezdeményezést.

Igazán boldogok akkor leszünk, ha az utak mentét és a városokat ellepik, mondjuk az alábbihoz hasonló plakátok:

kovacs_mem.JPG

Tudjuk, minden szentnek maga felé hajlik a keze, ezért legelőször magunknak osztjuk ki a régvárt elismerést.A Városi Bulvár örömmel jelenti, hogy a meg sem hirdetett kormányzati gyűlöletkampány mém-versenyének mind a három dobogós helyét a Városi Kurír mémjei nyerték. A transzparencia jegyében közöljük az 5 főből álló zsűri összetételét: 3 fő Városi Kurír, 2 fő Városi Bulvár.

És most lássuk a százezrek által várt eredményt! (virtuális dobpergés)

Első helyezés:

mem_nem.jpg díj: 2 gombóc szabadon választott fagyi

Második helyezés:

kerdojel.jpg

díj: 1 gombóc szabadon választott fagyi

Harmadik helyezés:

mindenhol.jpg

díj:  ingyen tölcsér, viszont a pályázó saját költségére olyan, és annyi fagyit vesz bele, amennyit csak akar

Vigaszdíj:

hofi.jpg

díj: „Ezt Neked” szövegű  különösen értékes emléklap Lázár János és Bayer Zsolt eredeti szignójával, amelyet Schmit Pál, volt köztársasági elnök és majdnem doktor kanyarit a lap aljára.

Dicséretszolgálatunk természetesen a városibulvár@gmail.com címen magánszemélyek mellett a civil szervezeteteknek, és pártoknak is rendelkezésére áll. Rasszisták, idegengyűlölők kíméljenek!

Városi Bulvár szerkesztősége

Szólj hozzá

díj plakátkampány MTV Hofi Géza NER Szikora Róbert